5th September: First Day of Term for Students
18th July:Celebration Evening for Year 7
26th July: Last Day of Term
24th August: GCSE Results Day
19th July:Celebration Evening for Year 8
17th August: A Level Results Day
21st – 23rd July: DoE Silver Expedition
Times of the School Day

Times of the School Day

Time Duration
Assembly and Registration 8.30 – 8.50am 20 mins
Period 1 8.50 – 9.50am 1 hour
Period 2 9.50 – 10.50am 1 hour
BREAK 10.50 – 11.15am 25 mins
Period 3 11.15 – 12.15pm 1 hour
Period 4 12.15 – 1.15pm 1 hour
LUNCH 1.15 – 1.55pm 40 mins
Registration and Period 5 1.55 – 3.00pm 65 mins
Twilight Session 3.00 – 4.00pm 1 hour